RegioTransport

crossdocking_uitgelicht

Vanuit de markt werden wij geconfronteerd met het gebrek aan regionale transportdiensten, welke door middel van combinatietransport, vervoer binnen de regio tegen een aantrekkelijk tarief mogelijk maken. Men is alleen bekend met de grote transporteurs die dit op landelijk niveau uitvoeren. De vraag is echter waarom men een landelijk opererende partij zou inschakelen voor het transport binnen de regio als dit ook met een regionale partij kan. Om invulling aan dit vraagstuk te geven hebben wij RegioTransport opgericht.

Voor wie is RegioTransport

RegioTransport is bedoeld voor regionaal transport binnen de regio Arnhem en omstreken gericht op Business2Business of Business2Consumer niveau. Door binnen de regio te combineren kunnen wij ervoor zorgen dat uw producten vervoerd worden van A naar B tegen een concurrerend tarief. De goederen worden, indien gewenst, binnen 1,5 uur afgehaald op het laadadres en desgewenst onmiddellijk binnen een route naar de plek van bestemming getransporteerd. Mocht het geen spoed zijn, gaan de goederen eerst naar ons depot in Heteren of Duiven om vervolgens later op de dag of de volgende dag in een rit afgeleverd te worden. U kunt hierbij dus zelf aangeven wat de prioriteit van de zending is. Door deze opzet is RegioTransport interessant voor alle type bedrijven en instellingen die afnemers of nevenvestigingen binnen deze regio hebben. Om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden die RegioTransport biedt, is onderstaand rekenschema te gebruiken.

Aansluiten en ondersteuning

Wij zijn van mening dat een dergelijke service zo laagdrempelig mogelijk dient te zijn. De kracht van onze dienst zit dan ook in een zo breed mogelijk aanbod van aansluitpunten. Om deze reden willen wij het aansluiten bij RegioTransport zo simpel mogelijk maken. Wij werken derhalve dan ook niet met contracten in enige vorm. U betaald dus alleen voor de transporten die u daadwerkelijk laat uitvoeren door ons.

regiotransport_uitgelicht

Aansluiting bij RegioTransport

Met een aansluiting bij RegioTransport kunt u per direct starten met het verzorgen van transporten, van en naar uw afnemers binnen de regio Arnhem en Omstreken. Zorg eerst dat u zich registreert bij ons voor RegioTransport. Zodra uw registratie voltooid is kunt u gebruik maken van ons WebOrder Portaal vanwaar u de ritten aanmeldt. Gedurende de transportopdracht kunnen u en de ontvanger de vorderingen volgen via Track en Trace. U wordt per mail geïnformeerd op het moment dat de goederen afgeleverd zijn. Om uw bedrijf aan te melden, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kunt u bellen met 026-3890500 (Menu optie 3).


Aanmelden RegioTransport

Aanvullende gegevens