Spoedrit Klepwagen

Voor pakketten en pallets die met spoed op hun plaats van bestemming moeten komen, kunt u gebruik maken van een spoedrit met een klepwagen. Zodra u belt of de rit online bij ons aanmeld zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse op het laadadres. Bij een spoedrit wordt er ten alle tijden na het laden doorgereden naar het losadres.

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een voertuig volg systeem, wat het voor ons makkelijk maakt om u op de hoogte te houden van de vorderingen, mocht u daar behoefte aan hebben. Als de rit volbracht is en de goederen gelost zijn door ons, ontvangt u van ons een mailtje waarin wij de ritgegevens aan u doorgeven. Dit doen wij natuurlijk geheel kosteloos.

Onze spoedritten worden altijd vice versa berekend vanuit onze vestiging in Heteren. Wij hanteren daarnaast duidelijke tarieven zodat u bij het aanmelden van de rit weet waar u aan toe bent.

Voor een snelle offerte adviseren wij u contact op te nemen met onze planning. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Als u een vaste klant bent bij ons, kunt u ook gebruik maken van het webportaal. Vraag naar de mogelijkheden bij onze planning.

Berichten achterlaten niet mogelijk