Referenties

Jullie service is helemaal Top! Zal dit nog eens onder de aandacht brengen bij de veilingen, want jullie kwaliteit van diensten steekt hoog boven andere koeriersbedrijven uit. Bij Veilinghuis Peerdeman in Utrecht weten ze via mij waarom ik uw koeriersbedrijf altijd inschakel.

Als ik jullie niet als koerier had, dan zou ik niets meer kopen bij de veilingen in Utrecht en Arnhem en zo zullen vele potentiële kopers denken. Er zijn veel kopers die afhaken omdat ze bang zijn dat ze hun gekochte goederen niet in goede staat zullen ontvangen via een transporteur.

KLS-Koeriers maakt het verschil en als de veiling hiermee reclame zou maken kan dat de veilingen vele nieuwe kopers opleveren.

Leendert van der Meer, De Goeie Ouwe Tijd

Mölder Sportveldberegening sluit zich van harte aan bij de andere positieve referenties over KLS Koeriers. Ook wij maken graag gebruik van KLS koeriers om de simpele reden dat ze precies doen wat ze de klant beloven te zullen doen, dat is voor ons heel cruciaal. Wij bevelen KLS koeriers dan ook van harte aan.

A. Ladestein, Medewerker
http://www.molder.nl

Al een aantal jaren verzorgd KLS koeriers voor ons het transport van apparatuur tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. iSolve zorgt ervoor dat alle medewerkers van dit evenement tijdens die week hun werk kunnen doen vanaf het start- en finishterrein de Wedren. Hiervoor is ook veel apparatuur zoals pc’s, laptops en printers nodig. KLS zorgt ervoor dat alle apparatuur op tijd aanwezig is. Wij vinden het prettig dat zij hiervoor ook buiten kantooruren beschikbaar zijn.

M. Welling, Consultant - Vennoot
http://www.isolve.nl

KLS Koeriers staat voor “snel, klantvriendelijk en betrouwbaar”
Wij zijn zeer tevreden en blij met zo’n bedrijf in de buurt.
Top!

C. Schutte, Administratief Medewerker
http://www.weberlaserservice.nl/