Over KLS-Koeriers

Over Kuster Logistic Services

slider_image_team
Welkom bij Kuster Logistic Services, de vervoersspecialist op het gebied van koeriersdiensten in de regio Arnhem en Omstreken. Sinds 2009 zijn wij onder de naam KLS-Koeriers gestart vanuit Arnhem met het aanbieden van koeriersdiensten. In de loop der jaren zijn wij als koerier uitgegroeid tot een specialist in vervoersdiensten die aansluiten op de vraag van de markt. Zo bieden wij behalve spoeddiensten ook transportdiensten op basis van combinatievervoer.

Overige Koeriersdiensten

Specifieke koeriersdiensten zijn ontstaan door de behoefte vanuit de markt dat goederen niet altijd de zelfde dag op de plaats van bestemming hoeven te komen en er bezuinigd moest worden op transportdiensten. Deze diensten zijn inmiddels zo ver doorontwikkeld dat wij een landelijke dekking hebben kunnen realiseren als koerier. Door te investeren in onze bedrijfsmiddelen, en de daarbij horende infrastructuur, kunnen wij onze transportdiensten aanbieden voor een gebied welke heel Europa dekt.

Overige Diensten

Door onze visie van combinatie ook lokaal toe te passen hebben wij de dienst RegioTransport in het leven geroepen. Middels deze dienst voorzien wij lokale ondernemers van een platform om hun producten middels korte lijnen aan te kunnen bieden bij hun lokale afnemers. Op deze manier kunnen wij de regio Arnhem en Omstreken bedienen tegen een concurrerend tarief. Omdat kostenbesparing een belangrijk onderdeel binnen veel ondernemingen is, zien wij dat er ook bespaard wordt op de vervoersdiensten. Door de vervoersdienst uit te besteden voorzien wij bedrijven van een representatieve vervoersdienst. In vrijwel alle gevallen profiteren bedrijven hierbij van een aanzienlijk lagere kostenpost en krijgen ze daar een kwalitatief sterkere vervoersdienst voor terug. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact te zoeken met ons. Wij staan klaar voor u en uw wensen.

Onze Visie

1

Uw goederen staan altijd op de eerste plaats

Wat de aard van het transport ook is. Wij dragen er ten alle tijden zorg voor dat de goederen onbeschadigd op de plaats van bestemming komen.

2

Transparantie is ons sterkste communicatiemiddel

Door onze duidelijke communicatiemiddelen en interne informatiestructuur zorgen wij er voor dat het voor u altijd duidelijk is waar u voor betaald.

3

Wij blijven doorontwikkelen

Door te blijven investeren in ons bedrijf kunnen wij u diensten blijven aanbieden die aansluiten op de hedendaagse vraag uit de markt.

Management