Notarishuis Arnhem

notarishuis

Heeft u zo juist goederen gekocht of bent u van plan een aankoop te doen bij het Notarishuis Arnhem? Echter, u bent zelf niet in de gelegenheid uw aankoop(en) op te halen? Dan  zijn wij dè oplossing voor een betrouwbaar transport van uw goederen van het Notarishuis naar ieder desgewenst adres. Dankzij onze ruime ervaring met het transporteren van waardevolle en vaak ook breekbare objecten, zijn wij reeds vele jaren een betrouwbare partner van het Notarishuis.

Zodra uw goederen vrijgegeven zijn door het Notarishuis en klaar staan voor transport, kunt u ons inschakelen. Wij halen uw goederen op bij het Notarishuis en transporteren deze naar onze beveiligde opslag in Heteren. Vanuit deze locatie zal uw transportopdracht ingepland worden. Waar nodig zullen wij ook nog extra aandacht besteden aan de verpakkingswijze van de goederen. Wij garanderen een uitlevering binnen twee weken na aanmelding transportopdracht. Mocht u behoefte hebben aan spoedlevering, dan kunt u direct contact opnemen met onze planning. In dat geval kunnen uw goederen al binnen 30 minuten geladen worden en aansluitend gelost op de gewenste plek van bestemming.

notarishuis_transport

Doe gelijk uw transportaanvraag

Stuur uw gegevens, inclusief de factuur die u ontvangen heeft van het Notarishuis te Arnhem, toe door te mailen met planning@kls-koeriers.nl. Houdt u er wel rekening mee dat wij altijd navraag doen of uw goederen betaald zijn. Zonder betaling aan het Notarishuis, van de aangekochte goederen, kunnen wij geen transporten voor u verrichten.