European Linehaul Transport

European Linehaul Transport

linehaul_map_europe
Het transporteren binnen Europa van uw goederen wordt dankzij onze gunstige linehaul oplossing nog makkelijker. Of het nou om een pakket, pallet of volle container gaat. Vanuit ons depot in Heteren worden uw goederen binnen het overnight-netwerk getransporteerd naar een depot in de buurt van het afleveradres. De laatste kilometers naar het afleveradres worden overdag uitgevoerd door een lokale transporteur.

Hoe werken wij?

U heeft goederen die u wilt vervoeren door gebruik te maken van onze Linehaul oplossing. Het is dan zaak dat u contact opneemt met onze planning door te bellen of te mailen met ons. Onze planning zal u alle gegevens vragen van de zending en de goederen. Zorg er dus voor dat u alle gegevens bij de hand heeft.
Op het moment dat een transport bij ons aangemeld is worden de goederen bij u afgehaald. Vervolgens worden ze door ons gedurende de middag ingebracht binnen het linehaul netwerk. 's Nachts vindt het transport plaats tussen de diverse depots. De volgende ochtend worden de goederen gereed gemaakt voor transport naar het eindadres.

LineHaul

Onze Linehaul bestaat uit depots in de volgende landen:

- Nederland (Heteren)
- Belgie
- Luxemburg
- Frankrijk
- Duitsland
- Oostenrijk
- Zwitserland
- Tjechie
- Polen
- Slowakije
- Hongarije
- Italie
- Spanje
- Portugal
- Verenigd Koninkrijk
- Ierland
- Denemarken
- Zweden
- Noorwegen
- Finland